Traži

Smokvina.hr

Split - SPLIT HOTEL PARK

 HOTEL PARK SPLIT

 O Hotelu 

Hotel Park, hotel je s tradicijom od 1921. godine, smješten u elitnom dijelu Splita i u neposrednoj blizini 1700 godina stare Dioklecijanove palače. Kao prvi hotel u gradu zaslužili su 4 zvjezdice i nagradu "Turistički cvijet" kao jedan od 3 najbolja hotela na Jadranu u 2004. i najbolji mali hotel u Hrvatskoj u 2005. godini. Obnovljen 2000. godine, hotel Park predstavlja novi gradski standard, a njegove 54 luksuzno opremljene sobe i 3 apartmana, svakom gostu ponuditi će jedinstven ugođaj kojem će se uvijek rado vraćati. Hotel Park idealno je mjesto za sve one koji žele uživati u idiličnoj atmosferi, a u isto vrijeme biti u blizini svih događaja u gradu.

Smještaj
Svaka od 54 sobe kao i 3 apartmana spoj su suvremene udobnosti i vremenske elegancije. Gospodski opremljene obogaćene su modernom tehnologijom, opremljene sa svim priključcima za rad u sobi (Internet), TV-om, mini barom, sefom i direktnom vanjskom telefonskom linijom, te potpuno klimatizirane postavljaju novi gradski standard. Vrhunskoj udobnosti pridonose i anatomski kreveti koji su posebno dizajnirani prema visokim standardima hotela "Park" uz zelju da opušteno spavate i vedri dočekate novo jutro.

Restoran 
Restoran "Bruna" u otmjenom ambijentu i s pogledom na more, nudi vrhunski gastronomski užitak raznovrsne ponude nacionalne i internacionalne kuhinje, kao i bogat izbor vegetarijanskih i ribljih jela. Lokalni specijaliteti kao pašticada, legendarni tartar biftek, flambirana jela, kup "Park" ..., baziraju se na tradicionalnim i tajno čuvanim receptima koji su usmenom predajom prenošeni s generacije na generaciju. Restoran je idealan za ugodno blagovanje uz klavirsku glazbu te mjesto svečanih događanja za sve vrste prigoda.

Konferencijske sale 
Radni saloni "Luigi" i "Fabijan", obogaćeni svom potrebnom tehnologijom, (grafoskop, platno, TV, video, flip chart...) idealni su za sve vrste prezentacija, seminara, poslovnih sastanaka i ručkova. Osoblje hotela zaduženo za sastanke i događanja u hotelu, rado će Vam pomoći prilagoditi prostore Vašim individualnim potrebama te će napraviti sve kako bi se ispunile Vaše želje i očekivanja.

Lokacija 
Hotel Park smješten je na idealnom mjestu u gradu koji odiše povjestću. Kao prvi susjed Plavom zastavom nagrađene plaže Bačvice, nalazi se u elitnom dijelu Splita, 10 minuta hoda od samog centra (Dioklecijanova palača) i 5 minuta od trajektne luke, autobusnog i željezničkog kolodvora. Mnogi Splićani s ponosom će Vam pričati o Splitu kao "najlipšen gradu na svitu" i njegovu prvu stanovniku rimskom caru Dioklecijanu. Dioklecijanova palača, izgrađena je prije 1700 godina kao prva vila za odmor na svijetu, a danas predstavlja srce grada, jednu od najbolje očuvanih kasnoantičkih vila i spomenik kulturne baštine pod zaštitom UNESCO-a.

 


Split - Smještaj

Privatni smještaj

Vile

Hoteli

Rent a car, kombi ili Scooter Split Hrvatska

Pošaljite upit

ID: [191] SPLIT HOTEL PARK
Broj odraslih osoba:
Broj djece:
Datum dolaska:
Datum odlaska:
Upit:

Kontakt podaci

* Ime:
* Prezime:
Adresa:
Grad:
Poštanski broj:
Država:
* E-mail:
* Telefon / Mobitel 1:
Telefon / Mobitel 2:
Faks:
Napomene:
* denotes required field

Pretraga po ID-u

Google Search

Newsletter

Solution Graphics

Kontakt

Majstora Jurja 13, 21000 Split
Hrvatska (Croatia)
tel: +385 21 271040
fax: +385 21 271040
skype: SmokvinaTravel
MB: 2123681
OIB: 02419525960
ŽIRO RAČUN:
HR8623400091110356129
DEVIZNI RAČUN:
IBAN: HR8423400091510356908
SWIFT CODE: PBZGHR2X
ID KOD: HR-AB-21-060222784
e-mail:
info@smokvina.hr

Konvertor valuta