Traži

Smokvina.hr

Split - Croatia Boat Show Smještaj u Splitu za vrijeme jubilarnog 10og CROATIA BOAT SHOW

Croatia Boat Show

Smještaj u Splitu za vrijeme sajma!

Međunarodni Croatia Boat Show potvrdio je uzlazni trend splitskoga nautičkog sajma, ali i njegovu stabilizaciju kao najveće poslovno-izložbene manifestacije te vrste u jugoistočnoj Europi. Ova važna privredna smotra svojim je poslovnim učincima definitivno iskoračila u novu dimenziju - jednako na dobrobit neposredno uključenih, izlagača i njihovih klijenata, kao i grada Splita, Dalmacije i Hrvatske. Rezultat je to sustavnog i dugogodišnjeg ulaganja u jedan od najšarmantnijih svjetskih izložbenih prostora, danas ne samo najveće priredbe te vrste u regiji već i jedne od najvećih deset u svijetu. Croatia Boat Show danas privlači najveće svjetske graditelje brodova za razonodu, svih vrsta opreme za njih, kao i ponuditelje nautičko-turističkih usluga, a s obzirom na zadovoljstvo izlagača dosadašnjim sajmovima, može se sa sigurnošću očekivati da će jubilarni 10. Croatia Boat Show biti najzanimljivija nautička priredba ikada održana istočno od Genove.

Croatia Boat Show značajnije je izložbenim prostorom iskoračio na more, na više od 120 tisuća četvornih metara - izrastavši u besprijekorno organiziranu, tehnički na svjetskoj razini izvedenu i prema ozbiljnom poslovanju orijentiranu manifestaciju. Tijekom devet dana, sajam je posjetilo pedesetak tisuća posjetitelja, ljubitelja brodova i mora koji su iskoristili prigodu da u prekrasnom ambijentu splitske Gradske luke razgledaju razne proizvode čak 1300 proizvođača, odnosno 271 plovilo u moru i 154 na suhom, kao i najbogatiju dotada izložbu raznovrsne brodske opreme, rekvizita za slobodno vrijeme na moru - ali i luksuznih automobila. Za svoju desetu obljetnicu sajam će zasjati na novoj, obnovljenoj rivi, te na proširenom gatu sv. Petra, u ugodnoj atmosferi pod zidinama Dioklecijanove palače i u samom srcu mediteranskoga Splita.

Vjerujemo da će 10. Croatia Boat Show još jednom pokazati koliko je zaista velik i važan za sve uključene u ekspanziju nautičkog turizma na hrvatskom Jadranu, nesumnjivo globalno prestižnomu odredištu, na kojem svim svojim adutima nastupaju i najveći proizvođači plovila za razonodu.

Javite se kako bi ste na vrijeme osigurali smještaj za vrijeme jubilarnog;

CROATIA BOAT SHOW u Splitu.

Split - Smještaj

Privatni smještaj

Vile

Hoteli

Rent a car, kombi ili Scooter Split Hrvatska

Pošaljite upit

ID: [778] Croatia Boat Show Smještaj u Splitu za vrijeme jubilarnog 10og CROATIA BOAT SHOW
Broj odraslih osoba:
Broj djece:
Datum dolaska:
Datum odlaska:
Upit:

Kontakt podaci

* Ime:
* Prezime:
Adresa:
Grad:
Poštanski broj:
Država:
* E-mail:
* Telefon / Mobitel 1:
Telefon / Mobitel 2:
Faks:
Napomene:
* denotes required field

Pretraga po ID-u

Google Search

Newsletter

Solution Graphics

Kontakt

Majstora Jurja 13, 21000 Split
Hrvatska (Croatia)
tel: +385 21 271040
fax: +385 21 271040
skype: SmokvinaTravel
MB: 2123681
OIB: 02419525960
ŽIRO RAČUN:
HR8623400091110356129
DEVIZNI RAČUN:
IBAN: HR8423400091510356908
SWIFT CODE: PBZGHR2X
ID KOD: HR-AB-21-060222784
e-mail:
info@smokvina.hr

Konvertor valuta